PUR en EPS

 

 

De beste twee opties om uw vloer te isoleren: 

 
 
PUR (Polyurethaan) of EPS (Geëxpandeerd Polystyreen) isolatie.
Beide isolatiematerialen hebben voordelen die de isolatie van uw woning aanzienlijk verbeteren.
  

PUR isolatie: efficiënt en betaalbaar

Een van de belangrijkste voordelen van PUR isolatie is de bewezen betrouwbaarheid. Dit isolatiemateriaal staat bekend om zijn uitstekende isolatiewaarde, zelfs bij heel dunne lagen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien sluit PUR isolatie zelfs de kleinste kieren en spleten luchtdicht af, waardoor tocht wordt verminderd en het wooncomfort wordt verhoogd. Het is ook duurzaam en behoudt zijn isolatiewaarde gedurende lange tijd. De snelle installatie en efficiënt gebruik van grondstoffen maken het kostenefficiënt, en het is geschikt voor diverse toepassingen, zowel voor vloer als voor dakisolatie.

EPS isolatiechape

EPS isolatiechape is een uitstekende keuze wanneer u de mogelijkheid heeft om grotere diktes te plaatsen (meer opbouwhoogte nodig bij EPS dan bij PUR). Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat het geen aparte uitvullaag van de betonplaat vereist, wat de installatie vereenvoudigt. Naast thermische isolatie biedt EPS isolatiechape ook uitstekende akoestische isolatie, waardoor contactgeluiden tussen verdiepingen worden verminderd. Dit maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, zoals gelijkvloerse vloeren, tussenverdiepingen en zolders. 

Kortom, zowel PUR als EPS isolatie bieden unieke voordelen die de isolatieprestatie verbeteren in uw woning en zorgen voor een efficiëntere en comfortabelere leefomgeving. Welke u ook kiest, hangt af van de specifieke vereisten van uw project en uw persoonlijke voorkeuren.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

;